GDPR en Privacy

Beste bezoeker, lezer,

Bedankt voor het vertrouwen in onze website. Op deze pagina kan je meer informatie vinden over welke gegevens worden bijgehouden en verwerkt.

1. Verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens

De verantwoordelijke verwerker van de informatie is:

Psychologenkring Leuven
Rotselaarsesteenweg 126
3018
Belgiƫ

De beheerder van de website is:

Michel Lahaye, secretaris
Lodreef 42
3010 Kessel-Lo
info@angstvrij.be

2. Welke gegevens gebruikt deze website?

Enkel de contactgegevens van de lezers die betalend lid zijn van Psychologenkring Leuven worden bewaard en getoond op de website door middel van een WordPress- website. Deze informatie wordt nooit doorgegeven, noch doorverkocht aan derden.

We houden daarnaast ook een uitgebreide lijst bij van onze leden op een beschermende Google Drive- omgeving. Deze lijst kan enkel kan worden geraadpleegd door het bestuur van onze vereniging en wordt enkel intern gebruikt om leden op de hoogte te brengen via gerichte mailings.

De gegevens worden bijgehouden zolang de betrokken persoon het lidmaatschap verlengd.

Leden kunnen steeds contact opnemen met leden@psychologenkringleuven.be als ze hun gegevens willen raadplegen, aanpassen of verwijderen.

3. Rechten als abonnee van deze website

Je hebt ten allen tijde het recht van inzage, het recht op rectificatie, het recht op het wissen van gegevens, het recht op beperking van de verwerking, het recht om bezwaar te maken en het recht op gegevensportabiliteit.

4. Meer weten?

Contacteer ons vrijblijvend op info@psychologenkringleuven.be voor alle vragen die betrekking hebben op uw privacy.