After summer-drink 7 september OPEK Leuven

Beste collega’s, 

Kom jij ook klinken op de voorbije zomer met je Leuvense collega’s? We gaan samen ontmoeten, verbinden, informeren, uitwisselen… Tijdens deze avond zullen we ook onze jaarkalender voorstellen met alle geplande activiteiten. 

Onze after summer-drink zal doorgaan op donderdag 7 september 2023 in OPEK Leuven (Vaartkom 4), doorlopend vanaf 19u30 op het dakterras, met zicht over de vaartkom. Het dakterras is bereikbaar met de trap en de lift.Natuurlijk zijn laatkomers ook zeker welkom! 

Wij zijn blij om te kunnen rekenen op de ambassadeurs in onze kring om met hen de verantwoordelijkheid te delen om onze beroepsgroep te vertegenwoordigen in de regio. Wie graag weet wat dat inhoudt en/of zelf geïnteresseerd is om ambassadeur te worden, kan op onze after summer-drink aansluiten bij de ambassadeursmeeting. Deze zal doorgaan tussen 20u30 en 21u.

Inschrijven voor dit evenement kan via deze link

We verwelkomen jullie graag!