Uitnodiging Ontmoetingsontbijt 28 Januari 2024

Ontmoetingsontbijt 28 januari 2024

Wie er vorig jaar niet bij was, heeft vermoedelijk wel gehoord dat het eerste ontmoetingsontbijt een schot in de roos was: een bijzonder moment om je te verbinden met alle psychologen en pedagogen in de regio.
Goed nieuws: we doen het opnieuw met een nog betere formule! Het principe blijft een goed gevulde ontbijttafel en een programma waarin nieuwe en vertrouwde leden elkaar (beter) leren kennen. Dit ontmoetingsontbijt is volledig gratis! Het gaat door op zondag 28 januari 2024 in Craywinckelhof, Staatsbaan 263 (Lubbeek).
Inschrijven voor dit geweldige evenement kan via deze link

Ben je met deze tekst nog niet overtuigd? Dan trekken onderstaande sfeerbeelden van de vorige editie jou zeker over de streep. 

Hopelijk tot dan!