Herinnering Ontmoetingsontbijt 28 januari 2024

Beste collega’s, 

Onze beste wensen voor 2024! We starten dit jaar met een hartelijke uitnodiging voor ons gratis Ontmoetingsontbijt op 28 januari. Wij zetten hierbij in op verbinding en ontmoeting tussen alle psychologen en pedagogen uit de regio.
Op het programma dit jaar voorzien we onder andere verschillende interessante gespreksthema’s, zoals de nieuwe conventie, de gesuperviseerde professionele praktijkstage voor toekomstige psychologen en pedagogen, Bewegen op Verwijzing… Daarnaast zal kinderpsychiater dr. Karen Vertessen (UPC) aanwezig zijn. Zij is op zoek naar samenwerkingen met praktijken uit de regio. 

Dit ontmoetingsontbijt is volledig gratis voor leden van de kringen van Oost-Brabant (Leuven, Demerland, Druivenstreek en Zuid-Oost-Hageland). Het gaat door op zondag 28 januari 2024 in Craywinckelhof, Staatsbaan 263 (Lubbeek). We starten om 9u30.
Inschrijven voor dit geweldige evenement kan via deze link. Dit is mogelijk tot 20 januari 2024.

Hopelijk tot dan!